Forside
  
vigtig information til hold
«
»
banner01.jpg
Besøgende: 2.102.857

Vigtig information til hold

 

Tak for at du valgte Nørhalne Cup / Nørhalne Elite Cup. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at jeres hold får en god og stor oplevelse ud af at besøge os.
Der er en række vigtige informationer, som vi allerede nu vil give jer.

 

 • Tilmeldingsgebyr

  Nørhalne cup og Nørhalne Elite cup opkræver tilmeldingsgebyr, som er vores holdgebyr. Ved tilmelding sender vi en faktura på holdgebyret, og dette bedes betalt inden 14 dage efter tilmelding. Først når holdgebyret er modtaget, er holdet tilmeldt. Der tilsendes også faktura på restbetaling af antal deltagere og diverse tilkøb, og dette sker efter sidste frist for tilmelding og med kort betalingsfrist. Tilmeld dit hold senest d. 10 april 2023

 • Tilmeld spiller og leder

  Tilmelding af spillere og ledere foregår på website Dette skal 2023 ske inden d. 17 april
  Det er er vigtigt for os at modtage alle oplysninger inden denne dato, idet at der skal udformes en faktura på deltagelsen, og der skal betales inden Nørhalne Cup. På siden kan der også bestilles diverse tilkøb og der skal gives nogle få andre oplysninger. Holdet må medbringe det antal man ønsker men kun bruge 5 + 3 og 8 + 5 eller 11 + 5 pr. kamp

  Husk venligst – er du kontakt person for flere hold, bedes du udfylde et info skema for hvert hold.

 • Spil & resultater

  På forsiden af Nørhalne cup website findes genvejen Spil & Resultat og under turneringen bliver alle resultater opdateret her hver 5 min, og du finder alle kamptider, spillesteder og al anden information omkring spilleplanen - og det er der, den til hver en tid gældende spilleplan ligger.
  Vi gør alt for at undgå sidste øjebliks ændringer, men skulle der ske nogen, vil det være her vi gør opmærksom på dette.

 • Spilletid og pauser
  5 mands spiller 2 x 15 min, og 8 og 11 mand spiller 2 x 20 min - hvor vores elite del spiller 2 x 25 min. 
  Der er indlagt 3-4 min. pause i mellem halvlege til at drikke noget vand og kun 5 min mellem kampene - derfor beder vi alle hold om hurtigt at forlade banen og, at de nye hold står klar til at spille. Dette er vigtigt for, at vores program gennem dagen ikke forsinkes. 

 • Dispensation
  Det er muligt at søge om dispensation til henholdsvis 2 og 3 spillere, der er født indenfor 6 måneder, før den pågældende klasse. Disse dispensationer skal søges på vores hjemmesider Dispensation, og dette senest d. 8. maj 2023
  Alle søgte dispensationer vil blive offentliggjort på hjemmesiden efter d. 17 april

 • Souvenir shop

  Det er muligt at tilkøbe T-shirts, Polo og andre fine ting med Nørhalne cup logo. Dette gøres også på vores hjemmesider, under punktet: Souvenir shop.
  Der er dette nærmere beskrevet og der forefindes bestillingsskema og alt bestilt tøj vil kunne forudbetales eller betales kontant ved afhentning, som sker i vores information på den bane hvor første kamp skal spilles om torsdagen. 
 • Sandwich ved ankomst.

  Ved ankomst onsdag aften til jeres bosted, vil det være muligt at tilkøbe en Sandwich pakke bestående af 1 stor kyllingesandwich, ¼ juice, et æble.
  Denne Sandwich skal bestilles forud på en formular, som ligger under Registrer Spillere i My Team. Sandwichen vil stå klar på jeres bosted efter kl. 19.00 og betales på faktura sammen med deltagergebyr osv. Pris 2023 er 50 kr. 

 • Transport til turnering. 

  Vi tilbyder også at hjælpe med transport til og fra turneringen. Der er en fast pris på hold fra Sjælland og Lolland Falster - afhentning ved jeres klubhus og transport til det sted hvor i skal bo, samt turen tilbage til Sjælland. Vi vil forsøge at have afgang på det tidspunkt i ønsker for afgang fra Klubhus og turen går hjemad søndag morgen /formiddag. Det er også muligt at køre hjem lørdag aften efter finalerne, men husk at det vil give en sen ankomst på Sjælland.
  Samlet pris for turen i alt vil være 570,00 kr. pr. person.
  Vi tilbyder også bustransport til og fra Fyn, samt fra færge F.eks. Frederikshavn og Hirtshals og alle lufthavne. Kontakt os venligst på mail cup@ifn.dk eller +45 4040 3856. 
  Bestilling kan ske under Registrer Spillere i My Team - Betaling over faktura med andet.
 • Indkvartering

  Normal indkvartering er på skole, men vi har booked en række Hoteller og Feriecenter muligheder, som vi gerne vil tilbyde, og vi beder jer tage kontakt til os hurtigst muligt for at give jer bedste mulighed. Vi har gode og fornuftige priser, og du kan se alle tilbud her: Hotel og Feriecenter
  Vi kan tilbyde Hotelophold i Aalborg eller ophold i 4 sengs værelser på andre overnatningssteder. Der er flere muligheder  - se website 

  Der er også muligheder for forældre, der ønsker at bo med holdene på Feriecentret eller på Hotel for at følge dem.
  Kontakt os på Cup@ifn.dk for nærmere information eller tilbud. 

  Ved skoleindkvartering opkræves der et depositum for klasseværelset på 750 danske kroner af holdene ved ankomst, og disse returneres ved afrejse, såfremt lokalerne afleveres i samme stand som ved modtagelse. Såfremt en klub kommer med 3 eller flere hold på samme skole, opkræves der i alt 2000 kr. eller der betales pr. hold - alt efter ønske.

  Vi forsøger at få alle hold til at bo så tæt på spillesteder som muligt, derfor er indkvarteringsplanen ikke klar før ca. 2 uger før stævnet . Alle hold vil på det tidspunkt, på vores hjemmeside 

  Indkvarterings plan kunne se, hvilken skole de skal bo på, og hvordan man kommer dertil.

 • Turneringsplanen

  Vil være klar for alle puljer d. 08 maj og kan fra denne dag ses på vores hjemmeside www.norhalne-cup.dk / Turneringen / spil & resultat herfra kan den hentes som PDF fil. Vi udsender ikke turneringsplanen til tilmeldte hold, men sidste nye udgave kan altid ses på Spil & Resultat

 • Holdkort

  I My Team kan I også finde et holdkort. I skal udfylde og printe et holdkort, som skal afleveres i bane informationen på det stadion, hvor i skal spille jeres første kamp. Vi beder jer fremvise sygesikringsbevis / pas / Fodboldforbunds ID - kort, idet vi tjekker alder på samtlige spillere til Nørhalne Cup.

 • Camping.

  Der er mulighed for forældre camping i forbindelse med Nørhalne Cup. Det er camping i egen vogn eller telt og ved den skole, hvor holdet bor. (Enkelte skoler kan desværre ikke modtage campister) Der er strøm, toilet og simpel bademulighed til rådighed.
  Al camping skal reserveres på hjemmesiderne under punktet: Camping Nørhalne Cup  - og skal være registreret betalt forud for turneringen. Campister kan bestille kost bånd men kun samtidig med reservering af plads, og med betaling sammen med.

 • Dommere til Nørhalne Cup.

  Vi bruger mange dommere til Nørhalne Cup, idet der skal spilles ca. 1800 kampe i alt, og en del af disse kampe er også med linjevogtere. Er der i jeres klub en med dommereksamen, som har lyst til at dømme, eller kender i andre med lyst til dette, giv os venligst besked. Alle dommere indkvarteres samme sted og har et fint sammenhold. Se mere under dommere til Nørhalne cup 
   
 • Vask af spilletøj 

  Nørhalne Cup tilbyder vask af spillertøj. I kan aflevere 1 sæt spillertøj 5-8-11 mands i informationen på skolen, hvor i bor, og der bliver sørget for vask og lettere tørretumbling. Der er en fast pris pr. sæt på 225 kr. Sættet vil være klar til jer på skolen om morgenen. Der ydes ikke garanti for tryk, reklame eller andet vedr. vask og tørring. Der afregnes direkte på stedet med Informationen.

 • Sportmaster samarbejde

  Sportsmaster vil opstille telte med sportsudstyr, gode tilbud på støvler og tøj, samt afholde konkurrencer og være til stede med en god handel på Nørhalne Stadion og på Aabybro Stadion.
  Vi sender med anden information en formular med mulighed for bestilling af hættetrøjer fra Sportmaster med Nørhalne Cup logo på inden turneringen. 
  I alle informationer på stadions kan man købe og bestille Nørhalne Cup Souvenirs og de kan bestilles forud her, og alle varer vil være klar torsdag morgen under Nørhalne Cup. 
 • Elite turnering

  Elite hold i 11 mands rækken spiller alle deres kampe på Aalborg BK´s træningsanlæg på Hornevej nr. 2 9220 Aalborg Ø. Der indsættes specielle busser, som afhenter og bringer jer mellem bosted og baner. Blandt andet derfor spørger vi Jer, om I selv medbringer bus eller bil og dermed måske ikke behøver vores ekstra service. Køreplaner for elite kørsel findes på forsiden Bus til Nørhalne cup

  Elite 8 mands rækkerne afvikles fortrinsvis på Nørhalne Stadion. De fleste 8 mands elite hold bor inden for vores 2 busruter og kan anvende dem, men nogle bor også på hotel og Feriecenter, og dem afhenter vi også med specielle busser, og igen vil vi gerne vide, om de kører med egen bus eller private biler. Køreplaner vil kunne findes på forsiden - Bus til Nørhalne cup  

 

Cup Manager Per Lundtoft Jeppesen / Martin Frandsen.
Cup@ifn.dk / +45 4040 3856 / +45 2249 1104

 

Sponsorer og Samarbejdspartnere


 
 
 
 
 
 
 
 

Nørhalne Cup

Nørhalne Cup - Fodbold, samvær og gode oplevelser med andre nationer og sport. International fodbold turnering for drenge og piger samt Elite drenge hold.Idrætsforeningen FREMAD Nørhalne
Gustav Zimmersvej 27, Nørhalne
9430 Vadum

Kontakt

Kontakt os, hvis du har spørgsmål omkring Nørhalne Cup & Nørhalne Elite Cup eller ønsker vores brochurer tilsendt.
  +45 4040 3856
  cup@ifn.dk

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.