Forside
  
Samarbejdsklubber
«
»
banner01.jpg
Besøgende: 2.102.914

Samarbejdsklubber og Nørhalne Cup

 

I år er det så 37 gang at vi skal afvikle Nørhalne Cup.

 

Vi er mange i Idrætsforeningen Fremad Nørhalne der har været med fra starten, men ingen af os og vel heller ingen andre, kunne dengang vi startede forestille sig, at vi kunne starte med 11 hold og nu nogle år senere have omkring 500 hold tilmeldt hvert år, og dermed være den 3 største fodboldturnering i Danmark. Det har været en fantastisk udvikling og det har været med til at styrke vores Idrætsforening på mange områder.

 

Vi har et meget højt aktivitetsniveau med tilbud for alle aldre, men vi har også fået et fantastisk socialt udbytte ved at afholde Nørhalne Cup. Det er en fornøjelse hvert år, når vi nærmer os turneringen at følge hvordan klubben og byens mange hjælpere, ligefrem ser frem til turneringen. Nogle er flyttet fra byen, men kommer ”hjem” for at give en hånd med.
Det styrker en klub og et samfund som vores i Nørhalne.

 

Turneringen har også haft en vis indflydelse i de andre Idrætsforeninger i vores omegn og kommune. Turneringen er nu så stor, at uden hjælp fra de mange frivillige i Idrætsklubberne rundt om os, ville det ikke være muligt at afholde noget så stort som det er blevet til.
Der er mange der laver fodboldturneringer og der er hård konkurrence, men med den erfaring og med de dygtige og meget rutinerede personer vi har i vores 17 mands store udvalg, som arbejder med hvert sit område inden for Nørhalne Cup, tror vi helt sikkert på at vi kan blive ved mange år endnu. De 17 i udvalget har så deres hjælpere og det er med stolthed at vi kan fremvise omkring 300 medhjælpere fra Nørhalne, der stiller op hvert år.

 

Sammen med vores samarbejdsklubber har vi ca. 1800 personer igang med Nørhalne Cup & Nørhalne Elite cup i de 5 dage, hvor turneringen kører, og mange gør jo også et stort stykke arbejde med at gøre klar til turneringen, som vi er stolte af.

 

Se vores mange samarbejdsklubbers logoèr herunder.  - Vi er 13 klubber der samarbejder.

 

scan0008      sblogo[1]   IFNÅbybro  BIF-logo   AaB logo nyt  

 

  174520_1068694397_7651032_n  Jetsmark-IF-Logo           VIF_Logo    _20100908_16285501 Vadum logoØHIK klublogo 

 

 

 

 

Sponsorer og Samarbejdspartnere


 
 
 
 
 
 
 
 

Nørhalne Cup

Nørhalne Cup - Fodbold, samvær og gode oplevelser med andre nationer og sport. International fodbold turnering for drenge og piger samt Elite drenge hold.Idrætsforeningen FREMAD Nørhalne
Gustav Zimmersvej 27, Nørhalne
9430 Vadum

Kontakt

Kontakt os, hvis du har spørgsmål omkring Nørhalne Cup & Nørhalne Elite Cup eller ønsker vores brochurer tilsendt.
  +45 4040 3856
  cup@ifn.dk

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.