Forside
  
Transport til Fårup Sommerland / Golf
«
»
banner01.jpg
Besøgende: 1.852.055

Transport til Fårup Sommerland / Fodboldgolf

 

Til Nørhalne cup tilbydes alle i både drenge og pige rækkerne en mulighed for nogle timer i Fårup Sommerland, som er et af Danmarks mest succesrige forlystelsescentre, og hvor alt er gratis når entreen er betalt.

 

Lynetmedbaggrund2008 (2)

 

Vi tilbyder deltagerkort A og B i turneringen, og med et B kort er entre til Fårup sommerland betalt.

 

Har et hold ikke selv biler eller bus med til turneringen tilbyder vi hjælp til transporten til og fra Fårup Sommerland.
Vi henter jer på stedet hvor i bor og bringer jer tilbage efter besøget.
Fast pris pr. person er 70,00 kr

 

Vi tilsender jer nogle formularer, som skal udfyldes og mellem dem er der et, med mulighed for bestilling af turneringens busser til transport til og fra Fårup Sommerland, eller til og fra Fodbold Golf.

 

Vi tilbyder også alle hold en mulighed for at prøve at spille fodboldgolf og i kan se mere omkring dette under Events / fodboldgolf.

 

Hvis et hold i deres turneringsplan kan se tid til at prøve denne forlystelse, eller hvis man ankommer tidligt eller måske skal have afrejse lidt senere om søndagen, er dette en oplagt mulighed for at besøge fodboldgolf, og vi vi hjælper gerne med både aftale og transporten. Vi kan også kontaktes under turneringen på 9826 8675 for en sådan aftale.

 

Vores Elitehold køber et E kort, og de har ikke direkte mulighed i deres turneringsplan, for et besøg, men kan de se tid, skal de være meget velkommen til at kontakte Informationen i Nørhalne under turneringen, for en aftale om Sommerland eller fodboldgolf. Evt. søndagsbesøg.

 

Kontakt os for pris og aftale på CUP@IFN.DK eller ring før turnering på +45 4040 3856                                         og under turnering +45 9826 8675

 

 

 

 

 

 

Sponsorer og Samarbejdspartnere


 
 
 
 
 
 
 
 

Nørhalne Cup

Nørhalne Cup - Fodbold, samvær og gode oplevelser med andre nationer og sport. International fodbold turnering for drenge og piger samt Elite drenge hold.



Idrætsforeningen FREMAD Nørhalne
Gustav Zimmersvej 27, Nørhalne
9430 Vadum

Kontakt

Kontakt os, hvis du har spørgsmål omkring Nørhalne Cup & Nørhalne Elite Cup eller ønsker vores brochurer tilsendt.




  +45 4040 3856
  cup@ifn.dk

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.