Forside
  
Samarbejdspartnere
«
»
banner01.jpg
Besøgende: 2.102.907

Nørhalne Cup og samarbejdspartnere

 

Nørhalne Cup har gennem de mange år, hvor vi har afholdt denne turnering, vokset sig stor, og det er en fornøjelse, at mange klubber år efter år tilmelder sig denne turnering, som bygger på en stor erfaring hos ledelsen og er en turnering, der tilgodeser alle aldre og styrker hos de mange hold. Det er en fornøjelse at have både drenge og pigehold tilmeldt, og vi har en turnering, som er en god pigeturnering med hold fra flere lande, ligesom vores drengeturnering er besøgt af mange nationer, hvilket gør det spændende at deltage, og det at spille mod andre nationer i ens egen alder, er noget, der kan udvikle et hold.

 

For at vi til stadighed kan tiltrække disse udenlandske hold, har vi en stor række af gode

venskaber rundt om i Europa, Rusland,  USA, Brasilien og i de afrikanske lande, som alle hjælper til med at finde og vejlede hold der ønsker at deltage i Nørhalne cup. 

    
At have venskaber og relationer betyder meget for os og vores turnering, og det er ikke uden en vis stolthed at vi kan skrive, at vi har samarbejdet med Dues Sportsrejser i Norge omkring Nørhalne Cup i snart 30 år, men tiderne skifter og vi har nu gået i samarbejde med det nye SØR SPORTSREJSER.

 

 

Et samarbejde vi glæder os meget til og som vi ved kan hjælpe rigtig mange hold fra Norge til NØRHALNE CUPNorske hold bedes tilmelde sig hos SØR Sportsrejser


Også i Sverige har vi en solid samarbejdspartner - OLKA SPORTSREJSER , lige som i Finland og Holland og i England har vi vores anden stolthed-

Vi har et fantastisk samarbejde omkring Engelske hold, som vi har mange af i Nørhalne Cup, og som alle klubber gerne vil spille imod.
Engelske hold har deltaget i Nørhalne Cup og været i Nørhalne på træningslejre og til fodboldskoler mere end 160 gange, gennem tiderne og med flere forskellige hold.
Vores Engelske samarbejdspartner Marc Tracy har et fantastisk kendskab til Engelsk ungdomsfodbold og arbejder med unge spillere. Han er en meget anerkendt scout i engelsk fodbold. 

 

Uden disse samarbejdspartnere ville vores turnering ikke være det samme, og det er med til at gøre vores turnering meget International.

 

                  

 

Sponsorer og Samarbejdspartnere


 
 
 
 
 
 
 
 

Nørhalne Cup

Nørhalne Cup - Fodbold, samvær og gode oplevelser med andre nationer og sport. International fodbold turnering for drenge og piger samt Elite drenge hold.Idrætsforeningen FREMAD Nørhalne
Gustav Zimmersvej 27, Nørhalne
9430 Vadum

Kontakt

Kontakt os, hvis du har spørgsmål omkring Nørhalne Cup & Nørhalne Elite Cup eller ønsker vores brochurer tilsendt.
  +45 4040 3856
  cup@ifn.dk

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.