Forside
  
Nyheder
«
»
banner01.jpg
Besøgende: 2.182.756

West Ham United U15 drenge

 

at være med her hos os. Det gør os stolte.
West Ham har valgt Nørhalne Cup for at prøve deres hold i U15 af mod danske hold. Dansk fodbold har et godt navn udenlands og det er en stor fornøjelse at kunne tiltrække et hold som West Ham. Vi glæder os meget til at se dem i kamp og håber at vores gode danske klubber kan give dem noget modstand - eller at de svenske, Hollandske, Tyske klubber kan. Måske kan det tilmeldte hold PMC Postavy fra Belarus gøre lidt. 

 

West Ham United har et succesfuldt ungdomsakademi, der har udviklet flere spillere, der i dag spiller hos topholdene i Premier League fx Rio Ferdinand, Michael Carrick, Frank Lampard, Joe Cole og Glen Johnson. Flere af de faste spillere i West Ham Uniteds startopstilling, Mark Noble, Jack Collison og James Tomkins kommer fra ungdomsakademiet og senest er Zavon Hines, Freddie Sears, Junior Stanislas, Josh Payne og Jordan Spence blevet en del af førsteholdet.

 

Sponsorer og Samarbejdspartnere


 
 
 
 
 
 
 
 

Nørhalne Cup

Nørhalne Cup - Fodbold, samvær og gode oplevelser med andre nationer og sport. International fodbold turnering for drenge og piger samt Elite drenge hold.Idrætsforeningen FREMAD Nørhalne
Gustav Zimmersvej 27, Nørhalne
9430 Vadum

Kontakt

Kontakt os, hvis du har spørgsmål omkring Nørhalne Cup & Nørhalne Elite Cup eller ønsker vores brochurer tilsendt.
  +45 4040 3856
  cup@ifn.dk

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.