Forside
  
Nyheder
«
»
banner01.jpg
Besøgende: 1.705.035

NØRHALNE CUP & NØRHALNE ELITE CUP 2021 ER AFLYST - DESVÆRRE ER DET IKKE MULIGT AT GENNEMFØRE TURNERINGEN

 

Nørhalne Cup 2021
Endnu engang ser vi os desværre nødsaget til at melde ud at Nørhalne Cup & Nørhalne Elite Cup 2021 ikke kan gennemføres indenfor de gældende restriktioner og regler ift. Covid-19
Det er meget ærgerligt, at vi endnu engang må aflyse vores fantastiske cup, men Covid-19 påvirker os stadig og giver store udfordringer ift. sikkerhed og forsvarlighed og derfor vil det være umuligt at gennemføre turneringen 13. til 15. Maj, når vi nu kender de udmeldte restriktioner med gældende forsamlingsforbud ude og inde på tidspunktet for turneringen.

Vi beklager meget aflysningen, da vi ved at mange unge spillere og ledere samt forældre havde glædet sig til igen at komme til Nørhalne cup, og vi så selv frem til at tage imod deltagerne og få nogle gode dage med fodbold og socialt samvær.

Nørhalne Cup har også rigtig mange frivillige til at hjælpe, og de har nu gennem et år gået og passet på sig selv og deres nærmeste familie, og dem har vi også et stort ansvar for. Myndighederne har nu meldt ud hvilke regler der gælder på tidspunktet for turneringen, og vi ønsker naturligvis at følge deres anbefalinger og den gældende plan for genåbning vedr. større idrætsarrangementer. Derfor er tiden imod os og vi må hermed aflyse - og det er rigtig ærgerligt over for vores mange tilmeldte, vores leverandører og vores samarbejdspartnere.

Vi ønsker jer alle en god sommer, og vi ser frem til en fantastisk Nørhalne Cup 2022.

Nørhalne Cup Manager Per Jeppesen

Sponsorer og Samarbejdspartnere


 
 
 
 
 
 
 
 

Nørhalne Cup

Nørhalne Cup - Fodbold, samvær og gode oplevelser med andre nationer og sport. International fodbold turnering for drenge og piger samt Elite drenge hold.Idrætsforeningen FREMAD Nørhalne
Gustav Zimmersvej 27, Nørhalne
9430 Vadum

Kontakt

Kontakt os, hvis du har spørgsmål omkring Nørhalne Cup & Nørhalne Elite Cup eller ønsker vores brochurer tilsendt.
  +45 4040 3856
  cup@ifn.dk

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.