Forside
  
Nyheder
«
»
banner01.jpg
Besøgende: 1.608.646

Aflyst: Nørhalne cup 2020 er desværre aflyst pga. Corona - vi er tilbage i 2021 fra 13 til 15 Maj.

 

Kristi Himmelfart 2020 set fra oven

 

Kristi Himmelfart 2020, en totalt mærkelig fornemmelse at tænke på. Normalt ville vi alle i klubben ligge vandret nu, for at få det sidste klar til året store begivenhed Nørhalne cup. Byen ville summe af energi og de mange lejede biler ville være i bybilledet konstant og bringe varer, telte og mange andre ting ud til vores mange samarbejdsklubber. Møder, små ændringer, glemte ting og den store forventning til disse 4 dage, hvor foreningens økonomi ikke er samtaleemne, men hvor vi alle glæder os til at se resultatet af lang tids forberedelse, se glæden hos de mange gæster og have det sjovt og godt med hinanden gennem turneringens slid. Og når der falder ro på igen, og vores knap 300 frivillige her i Nørhalne vender tilbage til dagligdagen og vi får set på resultatet – sportsligt og økonomisk, ja så skulle der gerne igen være belæg for et billigt kontingent i klubben, gode sociale tiltag og udflugter.
Desværre er 2020 så meget anderledes. Hos mig vender alting forkert i disse dage, og jeg tror at rigtig mange af byens borgere tænker lidt det samme – hvad skal vi nu 😊 men bare rolig, vi kommer tilbage i 2021 og beder jer om alt hjælp igen, for der er vi klar til endnu en omgang med Nørhalne cup 2021.
Det er også tiden nu hvor vi i Idrætsforeningen plejer at handle for 250.000 kr. i brugsen Nørhalne, hvilket vi desværre ikke kan i år, og derfor håber jag at byens borgere vil støtte op og handle der. Mange samarbejdsklubber og mange handlende, hoteller og feriecentre kommer til at mærke vi ikke er der, men som sagt vi er tilbage i 2021.

 

God Kristi Himmelfarts ferie til alle og god sommer.


Per Jeppesen, Nørhalne cup

Sponsorer og Samarbejdspartnere


 
 
 
 
 
 
 
 

Nørhalne Cup

Nørhalne Cup - Fodbold, samvær og gode oplevelser med andre nationer og sport. International fodbold turnering for drenge og piger samt Elite drenge hold.Idrætsforeningen FREMAD Nørhalne
Gustav Zimmersvej 27, Nørhalne
9430 Vadum

Kontakt

Kontakt os, hvis du har spørgsmål omkring Nørhalne Cup & Nørhalne Elite Cup eller ønsker vores brochurer tilsendt.
  +45 4040 3856
  cup@ifn.dk

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.