Forside
  
vigtig information til hold
«
»
banner01.jpg
Besøgende: 2.431.884

Vigtig information til hold

 

Tak for at du valgte Nørhalne Cup / Nørhalne Elite Cup. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at jeres hold får en god og stor oplevelse ud af at besøge os.
Der er en række vigtige informationer, som vi allerede nu vil give jer.

 

 • Tilmeldingsgebyr

  Nørhalne cup og Nørhalne Elite cup opkræver et tilmeldingsgebyr, som er vores holdgebyr. Ved tilmelding sender vi en faktura på holdgebyret, og dette bedes betalt inden 14 dage efter tilmelding. Først, når holdgebyret er modtaget, er holdet tilmeldt. Der sendes også en faktura på restbetaling af antal deltagere og diverse tilkøb, og dette sker efter sidste frist for tilmelding og med en kort betalingsfrist. Tilmeld dit hold senest 1. april 2024

 • Tilmeld spiller og leder

  Tilmelding af spillere og ledere foregår på website Dette skal ske inden 8. april 2024
  Det er er vigtigt for os at modtage alle oplysninger inden denne dato, da der skal udformes en faktura på deltagelsen, og der skal betales inden Nørhalne Cup. På siden kan der også bestilles diverse tilkøb, og der skal gives andre oplysninger. Holdet må medbringe det antal spillere, man ønsker, men kun bruge 5 + 3 og 8 + 5 eller 11 + 5 pr. kamp.

  Husk venligst – er du kontaktperson for flere hold, bedes du udfylde et info skema for hvert hold.

 • Spil & resultat

  På forsiden af Nørhalne Cup website findes genvejen, Spil & Resultat og under turneringen bliver alle resultater opdateret her hver 5. minut, og du finder alle kamptider, spillesteder og al anden information omkring spilleplanen - og det er der, at den til hver en tid gældende spilleplan ligger.
  Vi gør alt for at undgå sidste øjebliks ændringer, men skulle det ske, vil det være der, vi gør opmærksom på dette.

 • Spilletid og pauser
  5 mands spiller 2 x 15 min, mens 8 og 11 mand spiller 2 x 20 min - hvor vores elitehold spiller 2 x 25 min. 
  Der er indlagt 3-4 min. pause mellem halvlege til at drikke noget vand og kun 5 min. mellem kampene - derfor beder vi alle hold om hurtigt at forlade banen og, at de nye hold står klar til at spille. Dette er vigtigt for, at vores program gennem dagen ikke forsinkes. 

 • Dispensation
  Det er muligt at søge om dispensation til henholdsvis 2 og 3 spillere, der er født indenfor 6 måneder før den pågældende klasse. Disse dispensationer skal søges på vores hjemmeside Dispensation senest 29. april 2024
  Alle søgte dispensationer vil blive offentliggjort på hjemmesiden fra 8. april 2024

 • Souvenir shop

  Det er muligt at tilkøbe T-shirts, Polo og andre fine ting med Nørhalne cup logo. Dette gøres også på vores hjemmesider, under punktet: Souvenir shop.
  Der er dette nærmere beskrevet og der forefindes bestillingsskema og alt bestilt tøj vil kunne forudbetales eller betales kontant ved afhentning, som sker i vores information på den bane hvor første kamp skal spilles om torsdagen. 
 • Sandwich ved ankomst.

  Ved ankomst onsdag aften til jeres bosted, vil det være muligt at tilkøbe en Sandwich pakke bestående af 1 stor kyllingesandwich, ¼ juice, et æble.
  Denne Sandwich skal bestilles forud på en formular, som ligger under Registrer Spillere i My Team. Sandwichen vil stå klar på jeres bosted efter kl. 19.00 og betales på faktura sammen med deltagergebyr osv. Pris 2024 er 50 kr. Under Registrer Spillere i My Team er det også muligt at give oplysninger om deltagere med laktose- eller gluten allergi, eller som ikke spiser svinekød.

 • Transport til turnering. 

  Vi tilbyder også at hjælpe med transport til og fra turneringen. Der er en fast pris på hold fra Sjælland og Lolland Falster - afhentning ved jeres klubhus og transport til det sted, hvor I skal bo, samt turen tilbage til Sjælland. Vi vil forsøge at have afgang på det tidspunkt, I ønsker for afgang fra klubhuset, og turen går hjemad søndag morgen /formiddag. Det er også muligt at køre hjem lørdag aften efter finalerne, men husk at det betyder en sen ankomst på Sjælland.
  Samlet pris for turen i alt vil være 615,00 kr. pr. person.
  Vi tilbyder også bustransport til og fra Fyn, samt fra færger i f.eks. Frederikshavn og Hirtshals samt alle lufthavne. Kontakt os venligst på mail cup@ifn.dk eller +45 2249 1104. 
  Bestilling kan ske under Registrer Spillere i My Team - Betaling sker via faktura med andet.
 • Indkvartering

  Normal indkvartering er på skole, men vi har booket en række hoteller og feriecentre. Det er muligheder, som vi gerne vil tilbyde, og vi beder jer tage kontakt til os hurtigst muligt, så vi kan give jer de bedste mulighed. Vi har gode og fornuftige priser, og du kan se alle tilbud her: Hotel og Feriecenter
  Vi kan tilbyde hotelophold i Aalborg og andre overnatningssteder. Der er flere muligheder  - se website.

  Der er også muligheder for forældre, der ønsker at bo med holdene på feriecentre eller på hotel.
  Kontakt os på Cup@ifn.dk for nærmere information eller tilbud. 

  Ved skoleindkvartering opkræves der et depositum for klasseværelset på 750 danske kroner af holdene ved ankomst, og disse returneres ved afrejse, såfremt lokalerne afleveres i samme stand som ved modtagelse. Såfremt en klub kommer med 3 eller flere hold på samme skole, opkræves der i alt 2000 kr., eller der betales pr. hold - alt efter ønske.

  Vi forsøger at få alle hold til at bo så tæt på spillesteder som muligt. Derfor er indkvarteringsplanen ikke klar før ca. 2 uger før stævnet . Alle hold vil på det tidspunkt, på vores hjemmeside 

  Indkvarterings plan kunne se, hvilken skole de skal bo på, og hvordan man kommer dertil.

 • Turneringsplanen

  Vil være klar for alle puljer 29. april og kan fra denne dag ses på vores hjemmeside www.norhalne-cup.dk / Turneringen / spil & resultat. Herfra kan den hentes som PDF fil. Vi udsender ikke turneringsplanen til tilmeldte hold, men sidste nye udgave kan altid ses på Spil & Resultat

 • Holdkort

  I My Team kan I også finde et holdkort. I skal udfylde og printe et holdkort, som skal afleveres i bane-informationen på det stadion, hvor i skal spille jeres første kamp. Vi beder jer fremvise sygesikringsbevis / pas / fodboldforbunds ID - kort, da vi tjekker alder på samtlige spillere til Nørhalne Cup.

 • Camping.

  Der er mulighed for camping for forældre i forbindelse med Nørhalne Cup. Det er camping i egen vogn eller telt og der er strøm, toilet og simpel bademulighed til rådighed.
  Al camping skal reserveres på hjemmesiderne under punktet: Camping Nørhalne Cup  - og skal være registreret betalt forud for turneringen. Campister kan bestille madbånd men kun samtidig med reservering af plads og med betaling af samme.

 • Dommere til Nørhalne Cup.

  Vi bruger mange dommere til Nørhalne Cup, da der skal spilles ca. 1.800 kampe i alt, og en del af disse kampe er også med linjevogtere. Er der i jeres klub en med dommereksamen, som har lyst til at dømme, eller kender i andre med lyst til dette, giv os venligst besked. Alle dommere indkvarteres samme sted og har et fint sammenhold. Se mere under dommere til Nørhalne cup 
   
 • Vask af spilletøj 

  Nørhalne Cup tilbyder vask af spillertøj. I kan aflevere 1 sæt spillertøj 5-8-11 mands i informationen på skolen, hvor i bor, og der bliver sørget for vask og lettere tørretumbling. Der er en fast pris pr. sæt på 225 kr. Sættet vil være klar til jer på skolen om morgenen. Der ydes ikke garanti for tryk, reklame eller andet vedr. vask og tørring. Der afregnes direkte på stedet med Informationen.

 • Sportmaster samarbejde

  Sportsmaster vil opstille telte med sportsudstyr, gode tilbud på støvler og tøj, samt afholde konkurrencer og være til stede med en god handel på Aabybro Stadion.
  Vi sender en formular med mulighed for bestilling af hættetrøjer fra Sportmaster med Nørhalne Cup logo på inden turneringen. 
  I alle informationer på stadions kan man købe og bestille Nørhalne Cup Souvenirs, og de kan bestilles forud her, og alle varer vil være klar torsdag morgen under Nørhalne Cup. 
 • Elite turnering

  Elite hold i 11 mands rækken spiller alle deres kampe på Aalborg BK´s træningsanlæg på Hornevej nr. 2 9220 Aalborg Ø. Der indsættes specielle busser, som afhenter og bringer eliteholdene mellem bosted og baner. Blandt andet derfor spørger vi, om I selv medbringer bus eller bil og dermed måske ikke behøver vores ekstra service. Køreplaner for elite kørsel findes på forsiden Bus til Nørhalne cup

  Elite 8 mands rækkerne afvikles fortrinsvis på Nørhalne Stadion. De fleste 8 mands elite hold bor inden for vores 2 busruter og kan anvende dem, men nogle bor også på hotel eller feriecenter, og dem afhenter vi også med specielle busser - og igen vil vi gerne vide, om de kører med egen bus eller private biler. Køreplaner vil kunne findes på forsiden - Bus til Nørhalne cup  

 

Cup Manager Martin Frandsen.
Cup@ifn.dk +45 2249 1104

 

Sponsorer og Samarbejdspartnere


 
 
 
 
 
 
 
 

Nørhalne Cup

Nørhalne Cup - Fodbold, samvær og gode oplevelser med andre nationer og sport. International fodbold turnering for drenge og piger samt Elite drenge hold.Idrætsforeningen FREMAD Nørhalne
Gustav Zimmersvej 27, Nørhalne
9430 Vadum

Kontakt

Kontakt os, hvis du har spørgsmål omkring Nørhalne Cup & Nørhalne Elite Cup eller ønsker vores brochurer tilsendt.
  +45 2249 1104
  cup@ifn.dk

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.