Forside
  
Transport til Fårup Sommerland / Golf
«
»
banner01.jpg
Besøgende: 2.431.939

Transport til Fårup Sommerland / Fodboldgolf

 

Til Nørhalne Cup tilbydes alle i både drenge- og pige-rækkerne en mulighed for oplevelser i Fårup Sommerland, som er et af Danmarks mest succesrige forlystelsesparker, og hvor alle forlystelser er gratis, når entreen er betalt.

 

Lynetmedbaggrund2008 (2)

 

Vi tilbyder mulighed for at besøge Fårup Sommerland enten fredag eftermiddag eller hele søndagen. Vi kan tilbyde stor rabat på entre-prisen.

 

Hvis et hold ikke selv har biler eller bus med til turneringen, tilbyder vi hjælp til transporten til og fra Fårup Sommerland.
Vi henter jer på stedet, hvor I bor og bringer jer tilbage efter besøget.
Fast pris pr. person er 100 kr.
Vi tilbyder også alle hold en mulighed for at prøve at spille fodboldgolf, og I kan se mere omkring dette under Events / fodboldgolf.

 

Entre og buskørsel til Fårup Sommerland samt Nordjysk Fodboldgolf bestilles i My Team.

 

Hvis et hold i deres turneringsplan kan afse tid til at prøve fodboldgolf, eller hvis man ankommer tidligt, eller måske har afrejse lidt senere om søndagen, er dette en oplagt mulighed for at besøge Nordjysk Fodboldgolf, og vi vi hjælper gerne med både aftale og transporten. Vi kan også kontaktes under turneringen på 9826 8675 for en sådan aftale.

 

Vores Elitehold har ikke direkte mulighed i deres turneringsplan for et besøg hos Nordjysk Fodboldgolf. Men kan man afse tid, er man meget velkommen til at kontakte Informationen i Nørhalne under turneringen for en aftale om fodboldgolf, eller et besøg i Fårup Sommerland om søndagen.

 

Kontakt os for pris og aftale på CUP@IFN.DK eller ring før turnering på +45 2249 1104 og under turneringen på +45 9826 8675

 

 

 

 

 

 

Sponsorer og Samarbejdspartnere


 
 
 
 
 
 
 
 

Nørhalne Cup

Nørhalne Cup - Fodbold, samvær og gode oplevelser med andre nationer og sport. International fodbold turnering for drenge og piger samt Elite drenge hold.Idrætsforeningen FREMAD Nørhalne
Gustav Zimmersvej 27, Nørhalne
9430 Vadum

Kontakt

Kontakt os, hvis du har spørgsmål omkring Nørhalne Cup & Nørhalne Elite Cup eller ønsker vores brochurer tilsendt.
  +45 2249 1104
  cup@ifn.dk

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.