Forside
  
Samarbejdspartnere
«
»
banner01.jpg
Besøgende: 2.459.662

Nørhalne Cup og samarbejdspartnere

 

Nørhalne Cup har gennem de mange år, hvor vi har afholdt denne turnering, vokset sig stadig større. Det er en fornøjelse, at mange klubber år efter år tilmelder sig denne turnering, som bygger på en stor erfaring hos ledelsen, og det er en turnering, der tilgodeser alle aldre og forskellige niveauer hos de mange hold. Det er en fornøjelse at have både drenge- og pigehold tilmeldt, og både vores drenge- og pige-rækker har deltagelse af hold fra mange forskellige lande, hvilket gør det spændende at deltage - at spille mod andre nationer er noget, der kan udvikle et hold.

 

For at vi til stadighed kan tiltrække disse udenlandske hold, har vi en stor række af gode venskaber rundt om i Europa, USA, Brasilien, Australien og i de afrikanske lande, som alle hjælper til med at finde og vejlede hold der ønsker at deltage i Nørhalne Cup. 

    
At have venskaber og relationer betyder meget for os og vores turnering, og det er ikke uden en vis stolthed, at vi kan skrive, at vi har samarbejdet med Dues Sportsrejser i Norge omkring Nørhalne Cup i snart 30 år, men tiderne skifter, og vi har nu gået i samarbejde med SØR SPORTSREJSER.

 

 

Et samarbejde, vi er meget glade for og kan hjælpe rigtig mange hold fra Norge til NØRHALNE CUPNorske hold bedes tilmelde sig hos SØR Sportsrejser


Også i Sverige har vi en solid samarbejdspartner - OLKA SPORTSREJSER , ligesom vi har samarbejdspartnere i Finland, Tyskland og Holland.
I England har vi et fantastisk samarbejde omkring engelske hold, som vi har mange af i Nørhalne Cup.
Engelske hold har deltaget i Nørhalne Cup og været i Nørhalne på træningslejre og til fodboldskoler mere end 160 gange, gennem tiderne og med flere forskellige hold.
Vores Engelske samarbejdspartner Marc Tracy har et fantastisk kendskab til engelsk ungdomsfodbold og arbejder med unge spillere. Han er en meget anerkendt scout i engelsk fodbold. 

Uden disse samarbejdspartnere ville vores turnering ikke være det samme, og det er med til at gøre vores turnering meget International.

 

                  

 

Sponsorer og Samarbejdspartnere


 
 
 
 
 
 
 
 

Nørhalne Cup

Nørhalne Cup - Fodbold, samvær og gode oplevelser med andre nationer og sport. International fodbold turnering for drenge og piger samt Elite drenge hold.Idrætsforeningen FREMAD Nørhalne
Gustav Zimmersvej 27, Nørhalne
9430 Vadum

Kontakt

Kontakt os, hvis du har spørgsmål omkring Nørhalne Cup & Nørhalne Elite Cup eller ønsker vores brochurer tilsendt.
  +45 2249 1104
  cup@ifn.dk

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.